...

Spor Bilimleri Fakültesi

"Go 4 Sport Volunteering" Erasmus+ Spor Projesi Konferansı Gerçekleştirildi
19/04/2024

Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Türkiye koordinatörlüğü fakültemizde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Cihat Özer tarafından yürütülen, "Go 4 Sport Volunteering" başlıklı Erasmus+ Spor Projesi kapsamında, Hırvatistan ve Kuzey Makedonya'dan gelen spor kulüpleri temsilcileri, 18 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen konferansta öğrencilerimizle bir araya geldi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akpınar ve değerli hocalarımızın da katılım sağladığı konferansta, sporda gönüllülük ve staj imkanları üzerine değerli bilgiler paylaşıldı. Konferansa sonunda, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan, Kuzey Makedonya temsilcisi Katerina Dimovska ve Hırvatistan temsilcisi Ante Friganovic, kendi kulüplerinde öğrencilerimize staj ve gönüllülük imkanı tanıyacaklarını aktardı.

Öğrencilerimize, sporda gönüllülük konusundaki farkındalıklarını artırma ve uluslararası işbirlikleri içerisinde yer alma fırsatı sunan konferansta, Avrupa'dan gelen spor kulübü temsilcileri tarafından sorulan soruları en hızlı şekilde doğru cevaplayan 2 öğrencimiz Avrupa'da gönüllülük deneyimi desteği kazandı.

Üniversitemize gelerek öğrencilerimizle bir araya gelen spor kulübü temsilcilerine ve projenin Türkiye koordinatörlüğünü yürüten Dr. Öğr. Üyesi Şevket Cihat Özer'e teşekkür ederiz.