...

Spor Bilimleri Fakültesi

1. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi & UNİKOP II. Öğrenci Kalite Buluşması’na Davetlisiniz: Bilimsel İlerlemenin ve İşbirliğinin Ön Cephesi
27/03/2024

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından 05-06 Haziran 2024 tarihlerinde Kırıkkale Yerleşkesinde düzenlenecek olan "1. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi & UNİKOP II. Öğrenci Kalite Buluşması (SBEOK 2024)" hakkında sizleri bilgilendirme amacı taşımaktayız.

Bu akademik kongre, Sağlık Bilimleri disiplinleri altında Tıp, Diş Hekimliği, Veteriner Hekimlik, Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri alanlarını kapsamakta olup, lisans ve lisansüstü düzeyindeki öğrencilerimize araştırmalarını sözlü olarak sunma imkanı sunacak bir platformdur. Etkinlik, disiplinler arası ulusal bir platformda bilimsel çalışmaların ve araştırmaların sunulması, bilgi ve deneyim paylaşımı için benzersiz bir fırsat sağlamaktadır.

Etkinlik Detayları:

Etkinlik, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz arasında fikir alışverişi yapılması, ortak çalışmalar ve projeler için yeni işbirlikleri geliştirilmesi açısından önemli bir zemin hazırlamayı amaçlamaktadır. Kongreye sunulan ve kabul edilen bildiriler, Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve kongre sonrasında tam metin olarak e-kitap formatında yayımlanacaktır.

Bu çerçevede, Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde görev yapmakta olan öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin etkinliğe katılımlarını ve bilimsel katkılarını sunmalarını önemle rica ederiz. Kongreyle ilgili daha fazla bilgi ve katılım şartları için belirtilen web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sizleri akademik birikimlerinizi paylaşacağınız ve meslektaşlarınızla değerli fikir alışverişlerinde bulunacağınız bu önemli etkinlikte aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız.