...

Spor Bilimleri Fakültesi

NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Serkan UZLAŞIR'a TUBİTAK Desteği ile Amerika'da Görevlendirme
27/09/2023

Dr. Öğr. Üyesi Serkan UZLAŞIR, Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı ile "The University of North Carolina" Üniversitesi'nde Görev Alacak

Chapel Hill, Kuzey Karolina, Amerika Birleşik Devletleri

NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi olarak, büyük bir mutluluk ve gurur içinde Dr. Öğr. Üyesi Serkan UZLAŞIR'ı TUBİTAK aracılığıyla düzenlenen "2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı" kapsamında Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletinde bulunan "The University of North Carolina" üniversitesinin "Exercise and Sport Science" departmanında görevlendirilmesini gönülden tebrik ediyoruz.

Bu prestijli görev, sadece Dr. UZLAŞIR'ın değil aynı zamanda üniversitemizin, Spor Bilimleri Fakültemizin ve Türk spor bilimleri topluluğunun da gurur kaynağı olacaktır. Dr. UZLAŞIR'ın bilgi birikimi, deneyimi ve tutkusu, alanımıza önemli katkılar sunacak ve uluslararası düzeydeki bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyoruz.

Dr. UZLAŞIR'a bu önemli görevde başarılar diliyor, gelecekte üniversitemize, spor bilimleri fakültemize, öğrencilerimize ve alana katacağı değerli katkıları için şimdiden teşekkür ediyoruz. Kendisinin bu başarı hikayesinin, diğer akademisyenlerimize de ilham kaynağı olmasını umuyoruz.

Başarılarınızın devamını dileriz, Dr. UZLAŞIR!

HABERLER