...

Spor Bilimleri Fakültesi

NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi ile "Vasile Alecsandri" University of Bacău Hareket, Spor ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Arasında ERASMUS Anlaşması İmzalandı
29/03/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile Romanya’nın Bacau Şehrinde bulunan Vasile Alecsandri University of Bacau Hareket, Spor ve Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında ERASMUS öğrenci değişim ve öğretim elemanı ders verme hareketlilikleri anlaşması imzalanmıştır. 1964 yılında kurulan Hareket, Spor ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Romanya’da Beden Eğitimi, Spor ve Sağlık Bilimleri alanındaki en köklü fakülteler arasındadır. Beden Eğitimi ve Spor Eğitim, Fizyoterapi ve Psikoloji (iş-uğraş terapistliği) bölümlerine sahip olan Hareket, Spor ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde Yükseklisans programları da mevcuttur. NEVÜ ile Vasile Alecsandri University of Bacau arasındaki ERASMUS anlaşması 2028 yılına kadar devam edecektir. Bu anlaşma kapsamında her yıl 2 öğrenci ve 2 öğretim elemanı değişikliği yapma imkanı olacaktır.

Vasile Alecsandri University of Bacau, Hareket, Spor ve Sağlık Bilimleri Fakültesi internet sayfası linkine aşağıdan ulaşılabilir.

https://www.ub.ro/smss/en/

HABERLER