...

Spor Bilimleri Fakültesi

5. İslami Dayanışma Oyunlarında Futbol Branşında Genç Akademisyenimizden Büyük Başarı
18/08/2022

09-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya İlimizde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Spor Bilimleri Fakültesi Bünyesinde görev yapan Öğretim Üyesi Erhan IŞIKDEMİR futbol braşında antrenör olarak görev alırken, Araştırma Görevlisi Cihat ÖZER ise T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Seremoniler Direktörlüğü Açılış ve Kapanış Seremonileri Danışmanı olarak görev yaptı. 

Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü akademik personelimiz Dr. Öğretim Üyesi Erhan IŞIKDEMİR’in, Milli takım teknik kadrosunda “Atletik Performans Antrenörü” olarak görev aldığı U23 Futbol Milli Takımımız rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Oyunlar sonrasında Dr. Erhan IŞIKDEMİR yaptığı değerlendirmede “56 farklı Ülke, 24 farklı spor branşı, 4 binden fazla sporcunun katılmış olduğu 5. İslami Dayanışma Oyunlarında ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşarken; bayrağımızın en önde dalgalanmasını sağlamanın, şampiyonluğumuzun haklı gururunu yaşıyorum. Her ne kadar akademisyen kimliğimiz ön planda olsa da uygulamanın içinden gelmemiz, uzmanlık alanımız olması bakımından Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde gelişimlerine katkı sağlamaya çalıştığımız değerli öğrencilerimize hem akademik kimliğimizle hem de uygulayıcı yaklaşımlarımızla ilham olmak ve onlara güzel örnekler sunmaktır. Oyunlar boyuncu hem milli formamıza hem de görev yaptığım Üniversitemize yakışır bir şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum.” dedi. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak akademisyenimizi tebrik eder hem akademik kariyerinde hem de uygulama alanında göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ederiz.

HABERLER